Een afstandsreading

Gemaakt door mijn dochter 🙂

Een reading……wat is dat nou eigenlijk,

Een reading is een heel bijzondere ervaring. Ik geef nu al bijna 17 jaar readingen en iedere keer blijft het mooi, spannend en vooral dankbaar om te doen, Uitleggen hoe en wat blijft nog altijd een dingetje voor mij…maar ik ga het proberen! Het is een heldere communicatie tussen jouw wezen/ziel/hogere zelf (of welke naam jij er aan wilt geven) en dat van mij. Ik lees jouw energie of dat van een overledene als jij dit wilt.

Tijdens een reading ben ik als het ware een tolk/vertaler van hetgeen jouw ziel te zeggen heeft. Eigenlijk weet jij diep van binnen heel goed welke kant je op wilt of wat je te doen staat. Echter soms kan je hier niet bij en is het fijn als iemand zonder te oordelen en iemand die jou niet kent. Tijdens een reading lees ik jouw energie. De energie die iedereen in zich en om zich heen heeft.. Ik lees die energie in de vorm van beelden, gevoelens en woorden die naar voren komen. Dit vertaal ik in woorden en deze schrijf ik voor jou op of ik teken deze via een aura-chakra tekening bv

Er zijn verschillende soorten readingen; Aura-reading (roos, aura-lagen en chakra’s) Specials o.a. bedrijfsreading, werkreading, gezondheidsreading, relatiereading. Readen van plekken, gebouwen, voorwerpen, foto’s, overleden personen, vorige levens en documenten.

De reading gebeurt via afstand. JJe hoeft hierdoor niet naar mij toe te komen, geen tijd vrij te maken behalve als je de reading ontvangt om hem helemaal door te lezen/spitten :). Alles gaat gewoon door en ik ga voor jou aan de slag. Je krijgt de reading binnen 1 week via de post opgestuurd.

Kosten zijn: €50,00 (inclusief btw en de voor en na correspondentie)

Kosten voor een bedrijfsreading: €110,00 (excl btw , met de voor en na correspondentie)